*KLIK*
Jawel hé,
héél veel heb je niet nodig,
men neme een aardappel,
snijdt hem op een bijzonder deskundige manier
in schijfjes
zet de spiraal daarna vast
op een mooie lange satéprikker
zie eens wat een eind:-)
en dat voor één grote aardappel
Laat hem lekker bruisen in het vet:-)
en kijk mij dan heel vragend aan:-)
"Dien" wil jij 'm hebben?
eh nee fielen dank, ik heb al gegeten:-)
sjuus, bis morgen :-)
xxx
Hoe doen ze dat? Wow zo iets moois en lekkers op je bord te mogen krijgen! En jij liet dit aan jou voorbijgaan? Zo'n sateetje gaat er toch altijd in, zelfs als je al gegeten hebt?
BeantwoordenVerwijderenJij zit dus precies ergens in Duitsland, of zat daar als ik je mondje Duits mag geloven... Waar ik dan wel zeker van ben is dat dit weer een geslaagd log is geworden!
Bedankt voor je lieve reactie al even lieve Klapper en maak er een schitterend zondagje van!
Wat een prachtige manier om patat te bakken :-) nooit eerder gezien
BeantwoordenVerwijderenFijne zondag
Goede morgen Roos. Weer eens een andere manier
BeantwoordenVerwijderenom friet te bakken. Om het zo te maken, daar kun je
een speciaal apparaatje voor kopen, ik heb er eens een
demonstratie van gezien. Dan hoef je niet moeilijk te doen
met een mesje.
Ik wens je een fijne zondag toe, geniet ervan.
Hahaha geweldig toch. HEt is overigens heel simpel dit te maken. JE moet alleen leren niet te ver door te snijden :)
BeantwoordenVerwijderenNooit gezien. Wat een heerlijke gefrituurde aardappel lijkt me dat!
BeantwoordenVerwijderenHannah
Wat leuk dit!!!!
BeantwoordenVerwijderenVan mij mogen ze hem op mijn bord leggen hoor, majmmie.....
Oké... niet zo vroeg in de ochtend maar straks wel hihi........
Geniet van de zondag meis.
Oooh maar dat lijkt mij toch wel heel erg lekker hoor, zo'n grote kronkelchip! :-D
BeantwoordenVerwijderenDa 's nou typisch aardappel anders....zoals die slogan luidde!!! Fijne dag Klapperdeklappertje XXX
BeantwoordenVerwijderenJa Klaproos, dat heb ik pas nog in Diergaarde Blijdorp gezien. Je maakt het met de Potato Spiral Slicer.
BeantwoordenVerwijderenPech voor de ouders hoor, de kinderen zijn hier gek op !! Echt een gat in de markt. Je hebt er een mooi verslag van gemaakt.
Gr Jan W
oooh dat is mooi Dien, in nederland hebben ze toch maar een leuke variant gevonden op friet in een bakje, en dan zeg jij nee...
BeantwoordenVerwijderenWat leuk, je moet er maar opkomen!
BeantwoordenVerwijderenHoi Klaproosje.
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er wel heel lekker uit.
Groettie van Patricia.
Dat je dat hebt afgeslagen Dien! Ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenFijne zondag!
Liefs Petr@
X
Ik heb het weleens gezien, maar nog nooit gegeten. Zou het smaken?
BeantwoordenVerwijderenLove As Always
Di Mario
Heel bijzonder om dat zo te zien.
BeantwoordenVerwijderenIk begin spontaan lekkere trek te krijgen.
ja met z.on spiraalsnijder snden wij komkommers en rettich als eetbare decoratie bij een buffet.
BeantwoordenVerwijderenVolgens mij het resultaat een grote kronkelchip. Had er wel eens eentje willen proberen.
BeantwoordenVerwijderenHet ziet er wel lekker uit Klaproos.maar voor mij hoeft het ook niet hoor.
BeantwoordenVerwijderenNog een fijne zondagmiddag.
lieve groet
lia.
Nog nooit gezien. Om dit opgediend te krijgen, is heel apart. Heel bijzondere friet.
BeantwoordenVerwijderenDaar moet je denk ik wel een hele tijd voor oefenen. Ziet er wel heel mooi uit.
BeantwoordenVerwijderen(Om de stilte op mijn blog te onderbreken heb ik er maar weer eens een keer wat opgezet.)
Dat ziet er leuk uit...!
BeantwoordenVerwijderenEn kinderen zijn er helemaal stapelgek op, heb ik al gemerkt.
Fijne avond meis.
Wat een lollige aardappel ik ga het eens proberen, leuk! X Es
BeantwoordenVerwijderenmmmm, lekker
BeantwoordenVerwijderenOnze kleindochters vondEn ze ook heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenhéhé dat moet lekker zijn en nog kunstig ook!
BeantwoordenVerwijderenIk dacht altijd dat er maar één echte frietbakker was, te weten Bram Ladage, maar nu ik deze kunstige patattekes zie ;-)
BeantwoordenVerwijderenDie vind ik heul lekker! Die heb 'k nog nergens gezien. Oh my godin... wat zou ik die graag proeven...
en jij bedankt daar zomaar voor. Sterk wijf <3
Sliep taait toenaait, Dienlala xxx
Haha, kan ik me ook wel weer voorstellen Dien. Maar mij lijkt zo'n ding eigenlijk wel lekker !
BeantwoordenVerwijderen't Is in ieder geval heel anders dan een gepofte aardappel. Of een wokkel.
Een hartelijk welterusten, als je dit nog leest, en anders gewoon een goedemorgen! ☼
ik wil 'm anders wel overnemen hoor!
BeantwoordenVerwijderen:-)
...snijdt hem op een bijzonder deskundige manier in schijfjes.... tsja en daar zit nu net het geheim en dat verstoppen ze met hun handen. Hoe snijd je dat zo mooi in spiraalvorm?
BeantwoordenVerwijderenhaha, wat een leuke manier om aardappel te eten.
BeantwoordenVerwijderenEn dat elke dag dan? Moet je eens zien hoeveel foute vetten je dan in je lijf krijgt. Bakken is hoe dan ook ongezond.
BeantwoordenVerwijderenIk begin er niet meer aan. Piepertje prima, maar dan gekookt of tot moes gestampt.